23948sdkhjf

Kartoffeloptager fik den store tur

AVN Hydropower har lagt flere hundrede timers arbejde i kartoffeloptager med havereret hydraulikpumpe

En havareret hydraulikpumpe sendte tidligere i år en kartoffeloptager på et større værkstedsbesøg hos AVN Hydropower i Esbjerg.

Den store landbrugsmaskine blev bogstavelig talt skubbet ind hos AVN Hydropower, og siden er der lagt rigtig mange timer i maskinen.

- Småfragmenterne fra havariet af hydraulikpumpe løber jo rundt i hele hydrauliksystemet, blokerer ventiler og ødelægger andet end pumpen, så vi har været det igennem, siger Thomas Møller, der er daglig leder af AVN Hydropower.

Han forklarer, at der ligger mange hundrede timers arbejde i opgaven.

- Alle slanger og rør skal renses og gennemgås. Der må ingen urenheder være i hydrauliksystemet, når vi er færdige, siger Thomas Møller.

Derfor har samtlige hydraulik-enheder været adskilt og som minimum rengjort og testet på den milliondyre maskine.

- Vi har sådan en kæmpe landbrugsmaskine hvert andet år, men vi er klar til flere af den slags sager. Vi løser i forvejen rigtig mange opgaver offshore, hvor der bliver sendt hydrauliske pumper og større hydrauliske værktøjer ind til reparation hos os. Det er der ofte også rigtig mange timer i, siger Thomas Møller.

I alt er der 20 ansatte hos AVN Hydropower i Esbjerg, hvor de fire mand kører ud af huset, mens 12 arbejder på værkstedet, som har specialiseret sig i test og service af større hydrauliksystemer. AVN Hydropower er en del af AVN Hydraulik med i alt 70 medarbejdere, som alle arbejder med hydraulik.

- Vi har løbende masser af slangeopgaver, og vi laver rigtig mange kontrolopgaver og levetidstest på slanger, siger Thomas Møller, som på værkstedet også har udstyret til kontrol af akkumulatorer.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094