23948sdkhjf

Nyt nyhedsbrev stikker dybere

Fra i dag har Jern & Maskinindustrien fået sit eget nyhedsbrev, der fremover udkommer to gange om ugen.

Analyse, indsigt og tendens

Nyhedsbrevet viser vej til jernindustri.dk, hvor vi ser frem til at forkæle modtagere og betalende abonnenter med artikler drevet af analyse, indsigt og fokus på teknik, tendenser og strategi.

Nøjagtigt som du kender det fra den trykte udgave af Jern & Maskinindustrien, der naturligvis fortsat er en del af vores betalte univers. Det samme er vores specialudgivelser "Hvem er Hvem" og "Industriens Top".

Vi stikker dybere

Vi stikker med det nye nyhedsbrev den journalistiske spade lidt dybere, går bag nyhedsstrømmen og løfter os op for at kigge på de tendenser, der præger både leverandører, aktører og kunder i en industri under konstant forandring.

Som noget nyt udkommer vi med det ene nyhedsbrev i weekenden, hvor vi giver dig et samlet overblik over ugens vigtigste nyhedshistorier fra specielt Metal-Supply, der fortsat udkommer to gange dagligt i hverdagene med en bred vifte af gratis nyheder fra både redaktion og medlemsvirksomheder.

Endnu mere for pengene

Vi glæder os til med vores nye nyhedsbrev fra Jern & Maskinindustrien at give dig "endnu mere for pengene" som abonnent på avisen og læser på jernindustri.dk.

Du kan klikke herunder og allerede nu sikre dig adgang til vores låste univers. Hvis du ikke allerede har abonnement kan du få gratis adgang i en 30 dages prøveperiode:

KLIK her og prøv Jern & Maskinindustrien gratis i 30 dage

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11