23948sdkhjf

Automatik-messe gennemføres efter planen

Masser af fagmesser er blevet aflyst i hele verden som følge af coronaepidemien, men i takt med at flere samfund bliver åbnet op igen, er også messerne klar til at invitere besøgende inden for.

Den 8.-10. september løber Automatik-messen af stablen i Brøndbyhallen, og netop fordi messe ligger tidligt i efteråret, har det været et åbent spørgsmål, om den kunne gennemføres.

Men det kan den, understreger arrangøren MCH nu.

Messen har nemlig taget en række forholdsregler og er i færd med at planlægge alt ned i mindste detalje sammen med de relevante myndigheder.

- De forholdsregler, vi har taget, er at sikre og skabe et trygt mødested. Der er selvfølgelig noget helt praktisk i forhold til afstand og antal, som vi har arbejdet med. Så er der også hele hygiejnedelen i forhold til rengøring og afspritning, som vi også sætter ind på, fortæller projektchef Mona Jakobsen fra MCH.

At det overhovedet er muligt at gennemføre messen skyldes, at den i regeringens retningslinjer sidestilles med for eksempel storcentre, hvor antallet af besøgende udregnes i forhold til antallet af kvadratmeter, der er til rådighed.

Alligevel bliver det en lidt anden messe, de besøgende kommer til at møde.

- Som det er nu, har vi tre indgange i spil for at fordele, så der ikke opstår kø, og vi arbejder med, at de besøgende melder sig ind i nogle tids-slots, når de registrerer deres besøg. Alt sammen for at give en tryghed, når folk skal mødes, siger Mona Jakobsen.

Også udstillerne kommer til at få en lidt anderledes messe. Messen i Brøndbyhallen er kendt som en meget intim messe, hvor standene ligger tæt, men det bliver der justeret lidt på.

- Vi har lavet konceptet om, så der er fire meter gange, og det betyder også, at der er færre stande, end der har været tidligere, lyder det fra Mona Jakobsen.

Har man ikke sikret sig en stand på Automatik-messen, er det stadig muligt, da messen endnu ikke er udsolgt.

Artiklen er en del af temaet MESSE: Automatik 2020.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078