23948sdkhjf

Tre virksomheder nomineret til Hermes Award

Selv om årets Hannover Messe er blevet aflyst, skal teknologiprisen Hermes Award stadig uddeles.

Det kommer til at ske ved en digital event søndag den 14. juni.

Messen har nu offentliggjort tre nominerede til årets pris.

Tyske Friedhelm Loh Group er nomineret for sin Oncite-værktøj, der er en hurtig og sikker løsning til analyse af industrielle data.

Franske Schneider Electric er nomineret for sin SF6-free medium voltage switch. Switchen er produceret uden brug af drivhusgassen SF6 – også kendt som svovlhexafluorid – som er en af de mest intense drivhusgasser og dyr at genbruge.

Tyske Trumpf Werkzeugmaschinen er nomineret for sit Omlox-projekt, der er det første åben standard-projekt for placeringstjenester. Standarden kombinerer alle tilgængelige lokaltionsservicer som UWB, WLAN, BLE, GPS og 5G.

- De fremragende applikationer understreger det gode rygte og den enestående vigtighed af Hermes Award, som ikke mister sin globale appel selv i krisetider. Som formand for juryen, som består af uafhængige, internationalt anerkendte markeds- og teknologieksperter, er jeg overbevist om, at de nominerede ideelt set repræsenterer industriens innovative kraft og kreativitet, siger Reimund Neugebauer, formand for juryen og president for Fraunhofer.

Artiklen er en del af temaet MaskinFokus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157