23948sdkhjf

Ny Mazak til mindre rørdiameter

Yamazaki Mazak har lanceret en ny laskerskærer specialt designet til serieproduktion af rør med lav og medium diameter.

FT-150 Fiber er en kompakt laser, hvor operatørområde, ladestation og afladestation alle befinder sig på samme side af maskinen.

Den er udstyret med en 3.0 kW fiber-resonator, og maskinen kan bearbejde rør op til 6.500 mm i længden, en vægt op til 150 kg og en diameter op til 152,4 mm. Maskinen fås også i en version, der kan tage længer op til 8.000 mm og vægt op til 180 kg.

Maskinen kan skære en bred vifte af materialer som typisk bruges inden for arkitektur, bilindustri, byggeri og møbelindustri. Det drejer sig blandt andet som sort stål, rustfri stål, kobber, messing og aluminium.

Ifølge Mazak er maskinen designet med maksimal produktivitet for øje, og den kan udføre forskellige processer som skæring, boring og termalboring.

Derudover er maskinen udstyret med en automatisk ladestation, der kan indeholde op til fire tons materialer.

- Den nye FT-150 fiber udvider yderligere vores evner inden for rørlaserskæring med en maskine specielt designet til højhastigheds og højpræcisions skæring af rør med lav til medium diameter. Den exceptionelle leverede produktivitet ved en kombination af fiber-resonator, ultrahøj føderate og maskinens evne til at håndtere forskellige processer sammen med bundle loader-systemet gør FT-150 fiber ideel til volumenproducenter, der vil tage næste skridt i deres laserskæringsevne, siger Gaetano Lo Guzze, director laser business Europe hos Yamazaki Mazak.

Artiklen er en del af temaet MaskinFokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094