23948sdkhjf

MakerBot lancerer nye produkter og materialer til industrien

MakerBot tager et nyt skridt og lancerer Method Carbon Fiber Editions. De nye 3D-printere er designet til at gøre det muligt for ingeniører og konstruktører at printe stærke og mere præcise dele til fremstilling af værktøj og fixturer. Sågar produktion af slutprodukter, som kan erstatte metaldele indenfor visse applikationer.

MakerBot Method Carbon Fiber Edition og MakerBot Method X Carbon Fiber Edition leveres forkonfigureret og komplette med extruders til Nylon CF. 3D-printerne kan også printe med alle de materialer som er tilgængelige til både Method og Method X.

Kulfiberforstærket Nylon
Det nye materiale MakerBot Nylon CF et ifølge producenten et ideelt letvægtsalternativ til metal, som kan erstatte komponenter indenfor eksempelvis bilindustrien. Materialet er meget stift og tåler høje temperaturer. Eftersom man kan kombinere Nylon CF med enten supportmaterialet Stratasys SR-30 og PVA, bliver det nemmere at printe emner med komplekse geometrier og indre hulrum.

Nye materialer til hårde applikationsmiljøer
MakerBot lancerer yderligere to materialer, PC-ABS og PC-ABS FR, som bliver tilgængelige til Method X og Method X Carbon Fiber Edition. PC-ABS er et materiale med høj styrke og varmebestandighed, som er egnet til applikationer, som skal anvendes i hårde miljøer. PC-ABS FR har samme egenskaber, men er derudover brandhæmmende og med en noget højere temperaturbestandighed end PC-ABS. Materialet er egnet til mange forskellige industrier, blandt andet elektronikindustrien.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078