23948sdkhjf

KOMMENTAR: Vanen - en farlig gift i en kritisk tid

Når samfundet og markedet omkring os ændrer sig med rekordhastighed - som her under corona - bliver vanetænkning den farlig gift for landets virksomheder.

For hvad vi gjorde i går, kan vi ikke nødvendigvis gøre i dag.

Virksomheder er med andre ord nødt til at tænke nyt og kreativt, og ledere og medarbejdere kan være tvunget til at gå ad ukendte stier og tage nye opgaver på sig.

Det gælder ikke mindst, når det handler om supply chains og i det hele taget forsyningssikkerhed, hvilket for mange virksomheder var den helt store udfordring i første del af coronakrisen.

For der var på mange fabrikker ordrer i bogen, mens der var usikkerhed omkring leverancerne fra underleverandører rundt omkring i verden.

Hos Kamstrup trak situationen omkring forsyningssikkerheden den administrerende direktør Kim Lehmann helt ind i virksomhedens såkaldte Warroom, hvorfra den danske målerproducent blev styret, da krisen brød løs:

Den historie kan du læse her:

Corona krævede feberredninger hos Kamstrup

Og hvis du her på jernindustri.dk klikker dig frem til den spritnye pdf-udgave af Jern & Maskinindustrien, vil du få et bredt indblik i, hvordan metal- og maskinindustrien har det lige nu - midt i en coronatid.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078