23948sdkhjf

Overflademesse rammer København - nu også med finsk partner

Scandinavian Coating i Øksnehallen næste forår får finsk partner og styrker det nordiske udgangspunkt

Den nordiske overfladebehandlingsbranche samles i København i 2021, og nu har også den finske brancheorganisation Summa tilsluttet sig som partner til Scandinavian Coating. Det betyder, at messen i sandhed kan kalde sig nordisk, og der ventes et større antal deltagere fra overfladebehandlingsbranchen i Finland, lyder det fra BraMässor, som arrangerer messen.

Dermed er der store forventninger til den 24. - 25. marts, når Øksnehallen i København dørene op for Scandinavian Coating, som er Nordens største mødested for hele den nordiske overfladebehandlingsbranche."Messen afholdes for sjette gang, og den har udviklet sig til et etableret koncept med en udstilling, som viser markedets seneste produktnyheder, samt et interessant konferenceprogram," lyder det fra arrangørerne op til messen, der finder sted i Øksnehallen, hvis historie går tilbage til tidligt i 1900-tallet og kun ligger et stenkast fra Københavns Hovedbanegård.

Omkring 80 udstillere
På de to messedage mødes overfladebehandlingsbranchen for at se på produktnyheder og netværke. Messen har godt 80 udstillere, som vil være på plads og fremvise det nyeste inden for branchen.

Arrangørerne melder ligeledes om stigende interesse fra både udstillere og besøgende, også uden for Nordens grænser. Senest var der udstillere fra blandt andet Italien, Tyskland, Frankrig og Polen, og arrangørerne forventer gæster fra de fleste europæiske lande.

- Messen med tilhørende konferenceprogram i København bliver noget helt ekstraordinært. Her kan du møde kolleger og leverandører og høre om det sidste nye i overfladebehandlingsbranchen. Vi er mange, der føler, at branchen udvikler sig hurtigt, og mange er i færd med at foretage nye investeringer. Derfor tror jeg på et rekordstort antal besøgende, siger Björn Lindforss, projektleder hos BraMässor Sverige AB

Netop nu arbejdes der hårdt med konferenceprogrammet, som vil blive præsenteret på den anden side af sommeren.

- Ambitionen er at højne kvalitetsniveauet yderligere og at fylde programmet med de seneste tendenser og interessante talere. Hold øje med det, siger han.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.125