23948sdkhjf

Udstiller: Dejligt med messe trods corona

Produktchef for forretningsområdet automation hos AVN Teknik, Flemming Blauert, glæder sig over, at Automatikmessen i Brøndby Hallen ikke blev aflyst pga. af Corona.

- Automatikmessen er yderst populær blandt både udstillere og besøgende, fordi det er en fagmesse, der kun koncentrerer sig om området industriel automation og robotteknologi. De besøgende på messen har et højt fagligt niveau og er meget interesserede i tekniske løsninger, som kan optimere og reducere omkostningerne i produktionen, siger Flemming Bauert.Det personlige møde
AVN Teknik er klar med flere nyheder på messen, og overskriften er effektiviseret produktion og automationsløsninger målrettet blandt andet maskinbyggere.

Men det er det personlige møde, der er hovedoverskriften for messeindsatsen.

- Vi glæder os til at vise besøgende på standen vores nye produkter og tale om hvilke muligheder, der findes inden for aktuatorer.

Det personlige møde mellem mennesker er vigtigt for os, og muligheden for at besøgende på standen kan undersøge produkterne, giver en helt anden oplevelse, end hvis vi havde afholdt et on-line webinar, siger Flemming Bauert.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.143