23948sdkhjf

Overflademesse på jagt efter indlæg

Scandinavian Coating indkalder konferenceindlæg til næste års messe

Arrangørerne af Scandinavian Coating-messen inviterer nu branchefolk til at komme med forslag til foredrag og diskussionsoplæg på messen. Scandinavian Coating foregår i Øksnehallen i København 24.-25. marts 2021.

Arrangørerne beder om forslag til faglige indlæg med en overskrift, et kort resumé og en kort biografi over fremlæggeren. Det kan være præsentation af ny forskning eller af spændende branchenyheder. Forslagene skal afleveres senest 15. oktober.

Målet er et få et solidt konferenceprogram med øget internationalt præg.

Temaerne for 2021-messen bliver automation, digitalisering og bæredygtighed. Med bæredygtighed tænkes der især på energibesparelser og miljø.

Messen har som de foregående år deltagelse fra Danmark, Sverige og Norge. Som noget nyt i år deltager den finske organisation for overfladebehandling Summa også.

Bag messen står SPF Svensk Pulverlackteknisk Förening, MAB, Maleudstyrs- og anlægsleverandørernes brancheforening fra Danmark, samt NPLF, Norsk Pulverlakkteknisk Forening. Det praktiske arbejde med messen varetages af messearrangøren BraMässor Sverige.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11