23948sdkhjf

- Vi trænger til at møde mennesker igen

LEDEORD: - Vi har behov for at komme ud og møde nogle mennesker. Vi har fået en masse god læring om de digitale medier under coronakrisen, men vi har også måttet konstatere at vi mangler det fysiske møde.

Sådan siger direktør for Beckhoff i Danmark Michael Nielsen op til årets Automatik-messe i Brøndby Hallen 8. - 10. september.- Online-møder kan være konkrete og effektive. Men de giver ikke altid et indtryk af, hvad der rør sig derude. Den smalltalk og den fornemmelse af, hvad der sker, har vi msistet lidt. Så det bliver dejligt at komme på messe igen.

- På messer møder vi jo også nogle, som vi ikke handler med til dagligt. Der kan jo være noget, som vi kan byde ind med. Vi får nogle nye leads. Det er det, vi skal have i gang igen, siger han.

Coronaepidemien til trods så har Beckhoff gang i forretningen.

- Det går egentlig stadig godt. Vi har fortsat gang i mange projekter. Vi ser især vindmølleindustrien køre derudaf. Der er virkelig gang i den. Vi sælger også meget til byggeriet. Det har kompenseret for, at maskinbyggerindustrien er gået lidt nedad, siger han.

Beckhoff Danmark har hen over sommeren ansat to nye teknikere, så medarbejdertallet nu er steget til 27. Firmaet søger endnu to teknikere.

På Automatik vil Beckhoff - på den begrænsede plads der er til rådighed - koncentrere sig om at vise sin XPlanar, hvor små brikkker kan bevæge sig frit hen over fladen ved hjælp af et magnetisk felt.

Restriktioner på grund af corona betyder, at der kun må være to Beckhoff-folk til stede på standen ad gangen.

- Der bliver jo et begrænset antal mennesker i hallen. Vi har to medarbejdere ad gangen. De står der i to timer, og så får de en pause. Så er der flere af vores medarbejdere, der kan tage en tørn.

Tilfreds med forholdsregler
Michael Nielsen er rimelig komfortabel med de forholdsregler, som bliver taget på Automatikmessen.

- Salene bliver begrænset til 100 personer, hvor man sidder på hver anden stol. Der er taget alle de forholdsregler, som kan tages, siger Beckhoff-direktøren.

Artiklen er en del af temaet MESSE: Automatik 2020.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141