23948sdkhjf

Husk det nu - messebesøg kræver registrering

En stribe tiltag skal sikre en hygiejnisk sikker Automatik-messe i Brøndby Hallen.

Der er indført en lang række tiltag, der skal sikre, at Automatik-messen i Brøndby kan afholdes forsvarligt trods corona-smitte.

For at kunne bestille en billet til Automatik eller tilmelde dig messens konferencer, skal man som gæst først registrere sig på messens hjemmeside ud fra det tidspunkt, man har tænkt sig at besøge messen. Det sker for at undgå for mange mennesker i hallen på samme tid, og samtidig vil der fra arrangørenres side sker en sikring af korrekt flow af mennesker på messegangene, oplyser messearrangøren MCH.

For at gøre messen endnu mere hygiejnisk består messen i år udelukkende af helt ensartede stande på 12 kvadratmeter. Samtidig vil der blive taget alle tænkelige corona-forholdsregler med hensyn til afstand, sprit, antal gæster og indslusning af gæster til messen.

- Det her bliver en corona-tilpasset version af Automatik, det er alle klar over, men vi glæder os til messen. Og vi tror på, at messerne kan være med til at skubbe dansk erhvervsliv i gang, siger MCH’s projektchef på messen Mona Jakobsen.

Som del af tiltagene på Automatik-messen vil der i år blive bredere gangareal end normalt.

Artiklen er en del af temaet MESSE: Automatik 2020.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125