23948sdkhjf

Virus dæmper ordrebølge

Hero Gears mærker lige nu nedgang i ordreindgangen på grund af corona, men opbremsningen ændrer ikke ved virksomhendes vækstplaner

Lige nu er ordrebølgen aftaget en smule for Hero Gears i Ishøj på grund af corona, og antallet af ansatte er nede på 33 ansatte.

Det skyldes ikke mindst, at eksportandelen for Hero Gears ligger på hele 85 procent.

- Vi har en bred vifte af kunder, og det er meget varieret, hvordan de er ramt. Corona er noget skidt, fordi det skaber usikkerhed i markedet. Omvendt har corona-nedgangen gjort, at vi har været mindre pressede på produktionen under flytningen, siger Peter Schlippe, der er overbevist om, at eksportmarkedet lige så langsomt vil nærme sig normalen igen.

- Corona handler også om, at man skal til at kommunikere i markedet på en ny måde. Men vi kommer til at lave et hul i jorden i årets regnskab, det er klart, og det skyldes jo både flytningen og produktionsnedgangen.

Fastholder vækstplan

Men de fortsatte vækstplaner er på ingen måde lagt i skuffen. Hvis der ligger noget dernede i skuffen er det nærmere en tegning over en fremtidig farbriksudvidelse.

- Vi kører med langvarige kundeforhold, og vi tilpasser vores virksomhed efter kundernes behov. Det har i høj grad været opskriften på vores succes, og for os er det meget motiverende, at kunderne er glade for det, vi laver, siger direktøren, der på sigt forventer at udnytte de muligheder, grundkøbet i Ishøj har givet familievirksomheden.

- Vi skal gerne udvide her engang i fremtiden, og der er plads til det, siger han og kigger udover Hero Gears 16.000 kvadratmeter store erhvervsgrund.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094