23948sdkhjf

Til Brøndby med nyt navn og ny leverandør

Brammer kommer til Automatikmesse med det nye navn Rubix og med Bonfiglioli som ny leverandør

Rubix, hidtil Brammer, kommer på Automatikmessen med flere nyheder. Vigtigst er nok, at Rubix nu er blevet forhandler af Bonfiglioli gear og motorer.

- Bonfiglioli har det bredeste program inden for motorer og gear, og vores moderselskab Rubix vil gerne have Bonfiglioli ind i sortimentet. Vi er godkendt som BEST-leverandør af Bonfiglioli med fuldt værksted og omfattende lager af Bonfiglioli-komponenter, så vi kan bygge og montere gear med levering fra dag til dag, siger salgschef Thomas Radtleff. Han har tidligere forhandlet Bonfiglioli hos en anden leverandør.Rubix forventer en stor omsætning inden for Bonfiglioli gear og motorer.

Den anden nyhed er, at Brammer skifter det gamle navn og fremover hedder Rubix efter det europæiske moderfirma. Fremover vil alle Rubix datterselskaber i Europa bruge Rubix-navnet. Ydermere kommer Rubix i Danmark nu ud med en ny webshop.

Face to face
Alt sammen vil blive præsenteret på Automatik i Brøndby sammen med flere nye produkter.

Og Thomas Radtleff ser frem til at møde mange kunder og kundeemner.

- Jeg glæder mig rigtigt meget til at se kunder igen. Jeg har været kørende sælger i 20 år. Vi blev jo nærmest grounded fra 11. marts, da samfundet lukkede ned. Nu er vi så småt ude at køre igen. Det er altså noget andet at møde folk face to face, siger Thomas Radtleff.

Salgschefen fortæller, at coronakrisen også har ramt Rubix.

- Vi kan godt mærke, at vores kunder har trukket i bremsen, en del har sendt folk hjem, men vi holder skindet på næsen, siger Thomas Radtleff.

Vindindustri og offshore er nogle af de sektorer, som holder gang i omsætningen hos Rubix. Det samme gælder byggeriet og landbrugsmaskinproduktion.

Artiklen er en del af temaet MESSE: Automatik 2020.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094