23948sdkhjf

KOMMENTAR: Industrien udviser pionerånd

Det stråler af sammenhold og tro på fremtiden, at 90 udstillere trods corona er med på messegulvet i Brøndby Hallen næste uge til årets Automatikmesse.

Velkommen til Jern & Maskinindustriens messemagasin om årets Automatik-messen, som afholdes i Brøndby Hallen fra 8.-10. september - i et noget anderledes lys end tidligere.

For corona er over os, og mens andre store events og arrangementer bliver aflyst og udsat overalt i Europa, er det intet mindre end imponerende, at 90 udstillere og leverandører til industrien har meldt deres ankomst på den danske messe.

Godt nok er udstillerfeltet halveret i forhold til seneste messe, men det efter omstændighederne store udstillerfremmøde vidner om ægte pionerånd blandt alle aktører bag messen. Budskabet er ikke til at tage fejl af; industrien vil mødes til messe og igen udnytte alle de muligheder, en messe giver for at skabe spontane dialoger og nye værdifulde kontakter.

Den nye messevej

Med den corona-tilpassede udstilling i Brøndby træder industrien og messearrangøren MCH ind i en ny tid. For lige nu er det fælles mål at finde en messeform, der er holdbar med den smitte vi har i samfundet. Det gælder afspritning, afstand og ikke mindst kontrol af hvor mange mennesker, der er i hallen på samme tid.

Derfor er der lagt op til en messe, hvor besøgstallet på ingen måde vil komme til at vidne om succes eller ej. Det fælles mål er blevet et andet, for selvfølgelig kommer der færre gæster end normalt på grund af corona og halveret udstillertal. Og sandsynligvis får de enkelte udstillere færre leads med hjem.

Men omvendt handler det i høj grad også om at vise omverdenen, at messen faktisk fungerer og kan afholdes med en tillid, der gør, at også de kommende industrimesser vil blive afholdt og besøgt.

Positive ringe

Der kan med andre ord godt fra Brøndby Hallen brede sig positive ringe i vandet, selvom vandet er farvet grumset af den virus, der i øjeblikket generer os alle. Håbet om en positiv effekt for industrien er også baggrunden for, at Jern & Maskinindustrien holder fast i en årelang tradition og igen udgiver et magasin op til messen.

Artiklen er en del af temaet MESSE: Automatik 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109