23948sdkhjf

Eilersen til messe med selvtilliden i orden

Den nordsjællandske veje-specialist er fast inventar på Automatik-messen, og 2020-udgaven er ingen undtagelse.

- Det plejer at være en af de bedste messer i Danmark. Vi tænker, at vi stadig får talt med en del nye og eksisterende kunder her, fortæller indehaver Frederik Eilersen.

Færre besøgende end forventet

Årets messe er selvfølgelig en lidt anderledes en af slagsen. Der er længere mellem de besøgende og kun halvt så mange udstillere som normalt. Det sætter selvfølgelig sit præg på den normalt intense messe.

- Der har været færre mennesker, end vi havde regnet med, men vi har dog haft nogle gode henvendelser, lyder status fra Frederik Eilersen, da Metal Supply fanger ham tirsdag eftermiddag.

- Vi har været lidt usikre på, hvad vi gik ind til. I og med at det altid har været en meget succesfuld messe, tænkte vi, at vi nok skulle få noget godt ud af den, tilføjer han.

Læs også: Som ventet: Klart færre besøgende på Automatik 2020

Hurtigere integration med Rockwell PLC

I år har han særligt fokus på én nyhed.

- Det vi har fokus på at vise, er vores digitale vejesystemer med interface til Rockwell PLC, hvor vi kan levere en færdig programblok, så vejefunktionen ligger i PLC’en, forklarer Frederik Eilersen.

Løsningen betyder, at maskinbyggere og integratorer nu kan konfigurere, idriftsætte og udnytte alle data fra de digitale vejeceller.

- Det er nyt, at vi leverer en færdig programblok på den her måde. Tidligere har kunden selv skullet levere noget programmering, siger Frederik Eilersen.

Læs også: Se billederne: Automatik-messe med trygheden i højsædet

Rekordhøj ordrebeholdning

Den nordsjællandske virksomheds største markeder er inden for fødevare- og pharmaindustrierne, men man er også i stigende omfang begyndt at levere til kunder inden for offshore og logistik.

Dermed er der også tale om brancher, der har klaret sig relativt godt under coronakrisen, og Frederik Eilersen har da også optimismen i behold, nu hvor vi er to tredjedele igennem 2020.

- Vi har heldigvis en rigtig god ordrepulje i gang, så lige nu ser det ud til, at vi får et rigtig godt år. Det er også, fordi vi eksporterer ud af Danmark. Vi har lige fået en rigtig stor ordre til en fødevarefabrik i Belgien og har en på et rigtig stort mejeri i Norge, fortæller Frederik Eilersen.

- Derudover har vi et rigtigt stort projekt for Fedex i USA, hvor vi er med til at bygge et nyt, stort postsorteringsanlæg. Det er en ordre, vi har fået igennem Beumer i Århus, hvor vores vejeløsninger er integreret i deres løsninger til både lufthavne, kurerservice og så videre, supplerer han.

Artiklen er en del af temaet MESSE: Automatik 2020.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109