23948sdkhjf

- Foodtech er en tryg messe

Foodtech 2020 bliver med fuldt program - og fuldt fokus på tryghed og håndtering af smittefare

Der er fuldt program på både messegulvet og i konferencesalene, når Foodtech slår dørene op 29. september, og for messearrangøren MCH er der sat fuldt fokus på tryghed og håndtering af corona smittefare.

Det sker efter MCH’s nye koncept TrygMCH, der blev prøvet første gang på interiør- og designmessen Formland og siden brugt i Brøndby Hallen på årets Automatikmesse.

- Feedbacken på vores TrygtMCH-koncept har været meget positiv fra både udstillere og besøgende. De gode takter bygger vi videre på, når vi inden længe samler kunder, forhandlere, leverandører og samarbejdspartnere fra fødevareindustrien og laboratorie- og diagnostikbranchen til personlige møder i trygge rammer, siger John Dørr Jensen, der er MCH’s projektleder på Foodtech-messen.

Han henviser til, at nøgleprincipperne i det nye koncept er antal, afstand og hygiejne, som skal sikre såvel udstillere som besøgende rammerne om et attraktivt og ansvarligt mødested. Og principperne og konceptet er skabt på den præmis, at brancherne gerne vil mødes igen.

- I planlægningsfasen har vi lyttet til brancherne, som har udtrykt et ønske om at fastholde messerne, og vi er derfor naturligvis glade for, at omkring 200 udstillere har vist os tillid og valgt at bakke op om messerne og på den måde bidrage til at holde hjulene i gang i dansk erhvervsliv, siger John Dørr Jensen.

Artiklen er en del af temaet MESSE: Foodtech 2020 .

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11