23948sdkhjf

Mens stor fyringsrunde ruller: Grundfos skal ansætte 200 i nyt fokusområde

Gårsdagens fyringsrunde hos Grundfos er en omstrukturering og ikke en spareøvelse.  

For mens der er massefyringer på vej hos Grundfos i primært ledelseslaget på tværs af virksomhedens internationale afdelinger, vil der samtidig blive slået 200 nye stillinger op i koncernen, fortæller bestyrelsesformand Jens Moberg til Metal Supply.

Ansættelserne sker inden for innovation og digitalisering.   

- Den organisation, vi har haft, har tjent os godt i mange år. I seks år har vi været igennem en transformation med vores 2020-strategi. Men vi føler også, med det fokus, vi har i 2025-strategien, at det er mere rigtigt at justere vores organisation, svarer Grundfos’ bestyrelsesformand, Jens Moberg.

Forenkler strukturen

Med gårsdagens fyringsrunde vil Grundfos gå efter en forenklet struktur, og betydelige investeringer i innovation og digitale kompetencer - blandt andet 200 nye ansatte - skal gøre det muligt for Grundfos at komme endnu tættere på deres kunder og levere mere attraktive løsninger.

Omstruktureringen betyder, at pumpekoncernen med 19.000 medarbejdere globalt og 4.500 i Danmark skal organisere sine salgs-, marketing-, teknologi- og produktionsfunktioner, så de servicerer fire forskellige kundegrupper: Commercial Building Services, Domestic Building Services, Industry og Water Utility. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125