23948sdkhjf

Esab lancerer multifunktionelle svejsesystemer til ekstreme omgivelser

Til dem, der har behov for udvidede multifunktionelle svejseegenskaber og bærbarhed i barske industriomgivelser, har Esab Welding & Cutting Products introduceret den inverterbaserede strømkilde Aristo 500ix og trådfremføringssystemerne Robust Feed Pulse og Robust Feed U6.

Aristo 500ix har udgange til MIG/MAG-, rørtråds-, MMA- og TIG-svejsning med en maksimal ydelse på 500 A/39 V ved 60 procent intermittens og 100 procent intermittens ved 400 A/39 V. Når den sættes sammen med Robust Feed Pulse eller U6, kan brugerne svejse med massiv tråd på op til 2,0 mm og rørtråd på op til 2,4 mm. Disse trådfremføringsenheder har en 50 mm Dinse-terminal på bagsiden for tilslutning af en MMA-elektrodeholder, mens Robust Feed U6 også giver mulighed for kulbuefugning fra trådfremføringsenheden.

- Mange svejsere ønsker at opnå fordelene ved MIG-pulssvejsning og udvidet trådkontrol, men de er usikre på grund af de vanskelige svejsebetingelser, siger Arne Lagerkvist, global product manager, Heavy Industry Welding Equipment, Esab.

- Aristo 500ix og Robust Feed-systemet klarer de problemer. De er testet intensivt og klar til ethvert jobsted, hvor svejserne ønsker at nå produktivitetsforbedringer på højere niveau eller hjælpe mindre erfarne svejsere med at fremstille bedre resultater.

Hårdfør konstruktion

Med et vejrbestandigt kabinet med IP23-klassificering, giver Aristo 500ix et design, der isolerer de elektroniske dele mod støv, olie, metalspåner og andre luftbårne skadelige stoffer. Tykke, dobbeltbukkede sidepaneler i metal beskytter mod slag, og alligevel giver designet nem adgang til servicering og vedligeholdelse. De ergonomisk greb er godkendt til kranløft.

Robust Feed Pulse og Robust Feed U6 er udstyret med IP44-klassificering til beskyttelse mod snavs, mudder, sprøjt, og selv mod kraftig regn.  Det primære strømkabel fastgøres til bagsiden af enheden med en drejelås, som eliminerer belastningen af den positive strømterminal og gasforbindelserne inde i boksen. Der er ikke nogen risiko for at skære eller trække et kabel eller en slangeforbindelse over, hvis operatøren trækker trådfremføringsenheden i mellemkablet mellem trådfremføringsenheden og strømkilden.

Robust Feed er udstyret med et indvendig varmelegme, som eliminerer fugt og holder tråden tør, mens en køleventilator klarer varmen under driftsbetingelser på op til 55 oC uden behov for kølekanaler.

Forbedret ydeevne

Robust Feed Pulse/U6 kan bruge trådspoler på op til 300 mm, måler 595x250x430 mm og vejer 18,3 kg. Den præsicions fremstillede trådfremføring med 4-hjulstræk har 38 mm drivruller og har trådfremføringshastighed på 0,8–25,0 m/min. Designet øger præcisionen ved lavere hastigheder, har styrken til at føde rørtråde og de større hastigheder, der er nødvendige til hårde tråde af mindre diameter.

Disse trådbokse tilbyder alle fordelene ved en førsteklasses trådfremføringsenhed i værkstedet til kontrol af MIG/MAG-funktioner, herunder synergisk puls, indstilling af strømstyrke, 2/4-takts triggerkontrol, krybestart, Hot Start, kraterfyldning, justerbar tilbagebrændingstid, for- og efterstrømning af gas, gasskylning og finindstilling af tråd med mere.

Artiklen er en del af temaet Svejsning.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078