23948sdkhjf

Alfa Laval: Nyt testcenter bliver verdensledende

Den svenske industrikoncern Alfa Laval åbner nu endnu en gang nye og verdensledende testfaciliteter i Danmark.

Både Alfa Laval Copenhagen i Søborg og Alfa Laval Aalborg har de seneste år kunnet tage nye test- og udviklingsfaciliteter i brug, og i dag er det så Alfa Laval Koldings tur til at præsentere sit spritnye applikations- og innovationscenter med fokus på væskehåndteringsudstyr.  

- Vi har set rigtig meget frem til denne dag. Med åbningen af det nye center får vi et absolut verdensledende og unikt miljø, hvor vi i stort format samler Alfa Laval-koncernens test og udvikling af væskehåndteringsudstyr her i Kolding, fortæller Rikke Kau Breinholt, der er vice president, hygienic fluid handling, head of research and development, i en pressemeddelelse.

Det nye 1.600 kvadratmeter store center er delt i to. Den ene del er applikationscenteret, hvor Alfa Lavals kunder blandt andet kan se, hvordan Alfa Lavals udstyr præsterer under kundens specifikke produktionsforhold:

- Det hele handler for os om at løfte vores kunders produktion til det næste niveau. I det nye applikationscenter kan vores kunder nu se – enten personligt eller via live stream – hvordan Alfa Laval-udstyr præsterer under faktiske driftsforhold med deres specifikke produkt. Gennem forskellige tests kan vores industrieksperter dokumentere alt lige fra øget udbytte og forbedret hygiejne til bæredygtighed og omkostningsreduktioner i form af besparelser på energi, vand, rengøringskemikalier og så videre, siger Mikkel Nordkvist, der er vice president, hygienic fluid handling, head of industry management.

Læs også: Ballastvand sikrer Alfa Laval rekordresultat

På forkant med grøn efterspørgsel

Den anden del af det nye center er et helt nyt innovationsområde, der skal styrke koncernens produktudvikling. 

- Skal vi bevare og styrke vores position som teknologiførende inden for vores kerneområder og samtidig være på forkant med et marked, der blandt andet er drevet af en skærpet klimadagsorden, er det afgørende, at vi hele tiden formår at flytte og udvikle vores produkter. De skal hele tiden blive mere brugervenlige, mere digitale, mere ressourcebesparende og give mere udbytte, og for at bevare og styrke vores position er det vigtigt, at udviklingen kan ske i højt tempo. Det er netop det, de nye faciliteter giver os mulighed for, forklarer Rikke Kau Breinholt, og tilføjer:

- Sammen med vores produktudviklingsorganisation ser jeg frem til at tage disse helt unikke test faciliteter i brug og udvikle endnu flere innovative produkter til gavn for vores kunder, deres processer og miljøet.

Artiklen er en del af temaet Food Supply Magazine +.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.344