23948sdkhjf

Stålfirma bliver dansk brohoved for nordtysk pladespecialist 

Københavnske Industristål A/S får nu svejseklare stålplader i sortiment. Det sker i et samarbejde med tyske Bremer Stahl Service, som man har indgået et strategisk samarbejde med.

- Vi har først taget pladesortimentet til os nu. Indtil videre har vi forsøgt at være førende inden for rør og stangstål – vi har både Industristål og Industrirør, siger administrerende direktør og ejer Lars Blomholt, Industristål A/S.  

- Det er gamle forbindelser og en gensidig tro på hinanden igennem mange år, som gør, at vi nu repræsenterer Bremer Stahl Service – foreløbig i Danmark, uddyber han. 

Det nye ben er tysk bearbejdning af plader, som bliver skåret på mål og leveret til danske kunder. Samarbejdet er blevet startskuddet til forretningsbenet, DK Stålservice A/S, der er et projekt mellem de to parter.

Fakta om Bremer Stahl Service

Firmaet er grundlagt i 2019

Bremer Stahl Service har 65 medarbejdere og lagerfører cirka 12.000 tons plader i primært højstyrkestål og S355.

Firmaet råder over også over sandblæsning- og overfladebehandlingsanlæg, tre autogenanlæg, to laserskæringslinier (op til 25 meter) og et særligt anlæg lavet til svejseforberedelse.

Sammen med en hydraulisk kantpresse med tryk op til 450 ton er tyskerne leveringsdygtige i specialemner, der leveres klar til indsvejsning.

Direkte fra leverandør til kunde

I forretningsbenet vil virksomheden lagerføre mange højkvalitetsplader, og med tyskernes store laserskærer, der kan tage plader op til 25 meters længder, vil DK Stålservice kunne levere svejseparate stålplader.   

- Vi ser aldrig varen, for den går direkte fra leverandør til kunde. Nogle vil sige, at vi er et fordyrende mellemled, men vi vil selv sige, at vi er et servicerende mellemled, siger Lars Blomholt.

Forarbejdningen sker i Tyskland for blandt andet at være konkurrencedygtig. Tyskerne har også investeret i nye maskiner for nyligt – ekstravagante maskiner, som man ikke ser i Danmark, uddyber han.

Direktøren fortæller, at der allerede er lastbiler, der kører næsten dag fra den tyske fabrik mod Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125