23948sdkhjf

Lars blev selvstændig efter topjobs i tysk stålbranche

For seks år siden startede Lars Blomholt op for sig selv i virksomheden Industristål A/S.

Grundlæggeren har sin arbejdsmæssige baggrund i den centraleuropæiske stålindustri – bl.a. som landechef for flere af de helt store spillere.

Industristål, der også har forretningsbenet Industrirør, har ikke selv stål på lager i Danmark, men henter det hos sine samarbejdspartnere. Logistikken står nøje udvalgte speditører for.

- Jeg har mange års erfaring i stålbranchen, blev udlært i 1994 og har herefter i flere omgange været bosat mange år i Tyskland, fortæller Lars Blomholt om sin baggrund. 

En af de samarbejdspartnere, der er vokset rigtig hurtigt, er Bremer Stahl Service GmbH. Og det er her, at det nye strategisk partnerskab i bearbejdede stålplader er opstået.

Står for logistik og forhandling

Kunderne finder Industristål især i den maritime- og vindmøllebrancherne med leverancer af godkendte stålkvaliteter i bl.a. højstyrkestyrkestål.

- Vi har udviklet systemer, som gør, at vi kan handle meget direkte med hinanden, og vi spiller altid med helt åbne kort, siger Lars Blomholt.

- Der er meget logistik og forhandling inden en stålhandel går igennem. Vi sondrer markedet og sikrer, at prisen er konkurrencedygtig.

Han tilføjer, at Industristål A/S på stangstålssiden har et stort spænd af leverandører spredt ud over Europa og enkelte leverandører i Asien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08