23948sdkhjf

Nordjysk automationshus står midt i et nedlukningskaos

PanPac-ejer Morten Nysted sad klistret til skærmen i går, da statsminister Mette Frederiksen præsenterede de nyeste corona-restriktioner, som ramte syv nordjyske kommuner.

Her fredag står han midt i et kaos.

- Vi er noget i tvivl om alle reglerne, men nu er vi ved at lukke ned og sende folk hjem i de næste fire uger. Samtidig prøver vi at sætte en serviceorganisation op med medarbejdere, der bor uden for de berørte syv kommuner, fortæller Morten Nysted.

Svært at bibeholde produktion

Automationshuset har hjemme i Pandrup i Jammerbugt Kommune, som er en af de syv berørte kommuner. Virksomheden har 40 ansatte, hvor cirka halvdelen arbejder i produktionen.

Og i fabrikshallerne bliver det meget svært at holde aktiviteten i gang.

- Det bliver meget, meget lidt produktion, som vi kan opretholde, hvis det kun er med medarbejdere fra Jammerbugt Kommune, siger han.

Fødevarekunder skal hjælpes

Han er dog stadig meget i tvivl om reglerne. Hvem må komme på arbejde, og hvem må ikke. 

En ting har han dog sikker på. For der er fødevarekunder i PanPacs kundekartotek, som skal kunne serviceres ved nedbrud.

- Vi har to programmører og tre montører, der bor uden for de berørte kommuner. De er blevet sendt hjem med servicebiler, så de kan køre ud for at lave service i et eller andet omfang, uddyber direktøren.

Samtidig har automationshuset også en række indkøringer af nye projekter i både Polen og Tyskland. Her får nedlukningen også konsekvenser.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094