23948sdkhjf

Maskinfabrik organiserer sig ud af nedlukning

Skovlproduktionen hos Sjørring Maskinfabrik bliver ikke væsentligt handikappet af de nye nordjyske corona-restriktioner. Det forklarer administrerende direktør Klaus Kalstrup, der fortæller, at cirka 20 ud af de 200 medarbejdere har bopæl uden for Thisted Kommune, hvor maskinfabrikken har fabrik. 

- Der er nok nogle virksomheder, der bliver hårdere ramt, end vi gør. Mange af vores produktionsmedarbejdere er lokale fra kommunen, så det er primært funktionærer, der bor uden for kommunen, og funktionærerne kan arbejde hjemmefra, siger direktøren.

Maskinfabrikken har i øjeblikket en del medarbejdere på arbejdsfordeling og kurser. Og det betyder, at direktøren kan organisere sig ud af de manglede folk i produktionen.

- Vi kan trække nogle folk tilbage, der har været på kursus og bor inden for kommunen, så det skal vi nok få organiseret os ud af, siger Klaus Kalstrup.

Bekymrede kunder

Restriktionerne ødelægger ikke vareflowet ind og ud af de store fabrikshaller i Sjørring lidt uden for Thisted. Det betyder, at de nye restriktioner ikke spænder ben for produktionen.

Til gengæld giver situationen genlyd i kundebasen.

- Vi er blevet ringet op af kunder, der er bange for ikke at kunne få deres leverancer. Om det får konsekvenser for vores ordreindgang, og kunderne lægger ordrerne andre steder, ved jeg først om to-tre uger, uddyber han.

Selv forventer Klaus Kalstrup at styre slagets gang hjemmefra på Skype og Teams og ellers opholde sig på salgskontoret i Århus. Han fortæller, at ledergruppen bosat udenfor kommunen kan møde fysisk op, hvis de vurderer, at der er noget, som er meget kritisk for virksomheden.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094