23948sdkhjf

Boom i onlineshopping kræver flere robotter

Det store boom i onlineshopping under corona-krisen har fået Prime Cargo til at investere i yderligere robotter til virksomhedens nye fuldautomatiske lagersystem.

Det skriver Jydskevestkysten.

Prime Cargo har fordoblet antallet af robotter til 70, og selvom kundernes sortiment ikke er blevet bredere, så omsætter de flere varer, fortæller administrerende direktør i Prime Cargo Morten Høilund.

- Vi ligger foran vores egne forventninger i forhold til nethandel, og det er primært corona, der gør en forskel. Tingene er rykket et år frem i forhold til vores forventninger på grund af corona, siger han til Jydskevestkysten.

Under corona-krisen har der været lige så meget tryk på lageret, som der sædvanligvis er omkring jul og Black Friday. Virksomheden måtte dog igennem en større fyringsrunde i foråret, at importen af blandt andet tøj fra Kina var hårdt ramt.

Prime Cargo kunne for nylig offentliggøre, at virksomheden er blevet opkøbt af transportgiganten DSV. Det skyldes ikke mindst Kolding-virksomhedens store kapacitet og erfaring indenfor e-handel.

Kilde: Jydskevestkysten

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11