23948sdkhjf

Hydraulik-specialist betaler corona-støtte tilbage

Som så mange andre virksomheder blev Haderslev-virksomheden Danitech også ramt af nedlukningen af Danmark i foråret. Derfor søgte virksomheden om lønkompensation og modtog små 2 millioner kroner. Det skriver JydskeVestkysten.

De penge ryger nu tilbage i statskassen. For godt nok er Danitech gået cirka 13 procent ned i omsætning, svarende til godt 22-25 millioner kroner, men alligevel ender året meget bedre end frygtet.

- Vi synes ikke, at vi kan være bekendt at tage imod lønkompensation, selvom vores omsætning og indtjening vil blive mindre end i 2019. Vi er jo en del af samfundet, og vi skal også være ærlige og oprigtige med det her, siger administrerende direktør Arne Iversen til JydskeVestkysten.

Han har håndteret omsætningsnedgangen ved at justere medarbejderstaben og afskedige 6 ud af 66 medarbejdere. Til gengæld har han en forventning om at kunne indhente den tabte omsætning over de næste par år.

Originalartikel: https://jv.dk/artikel/corona-millioner-betales-tilbage-til-staten-vi-kan-ikke-v%C3%A6re-andet-bekendt-siger-direkt%C3%B8r

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125