23948sdkhjf

Stærke tvillinger jager job i industrien

Et par stærke tvillinger med høj regnekraft står klar til at hjælpe danske industrivirksomheder med at svare på komplekse spørgsmål i ekspresfart.

Mere konkret handler det om digitale tvillinger, der er en kendt men ikke specielt udbredt teknologi, når det handler om test, vedligehold og design.

Udbredelsen vil industrinetværket MADE nu gøre noget ved.

Det sker blandt andet i to artikler, som præsenterer teknologien og de digitale tvillingers potentiale og rå kraft på en let forståelig måde.

I de to artikler har MADE talt med Jesper Henri Hattel, der er professor på DTU Mekanik.

LÆS kapitel 2 om de digitale tvillinger her

I første artikel bliver der zoomet ind på, hvad digitale tvillinger er og kan, mens andet afsnit i føljetonen ser i krystalkuglen: Hvordan vil fuldt udviklede digitale tvillinger forandre forretningsmodeller?

LÆS kapitel 1 om de digitale tvillinger her

I næste uge viser vi vej til kapitel 2 her på portalen.

MADE - Manufacturing Academy of Denmark blev lanceret i 2014 for at skabe en platform for anvendt forskning, udvikling og innovation i danske produktionsvirksomheder.

Det var industrien, fonde, foreninger og forskningsmiljøer, som gik sammen og skabte MADE. Visionen er at gøre Danmark til verdens førende produktionsland gennem forskning, innovation og uddannelse.

MADE bygger bro mellem produktionsvirksomheder, universiteter, GTS-institutter og uddannelsesinstitutioner. Det sker gennem nyskabende samarbejder, projekter og aktiviteter, hvor aktører mødes på tværs af virksomhedsstørrelse, geografi og branche.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094