23948sdkhjf

Store forventninger til nyt kemi-samarbejde

Pers Group forventer to-cifret vækst i omsætningen efter aftale med kemiproducenten Haug Chemie

Pers Group i Vejle indgik i slutningen af 2020 kontrakt med tyske Haug Chemie GmbH i Sinsheim og bliver nordisk samarbejdspartner og distributør med test- og rådgivningscenter.

Hele produktserien under det velkendte ESKA-brand er nu ved at blive fyldt på lager i Vejle. Fremover er det nemlig Pers Group, som skal servicere industrien med kemiske produkter til overfladebehandling fra Haug Chemie.

Og der er store forventinger til salget.

- Haug Chemie er førende på markedet med deres kemiske produkter, så vi er stolte over at blive deres samarbejdspartner i Norden. Vi forventer, at vi på nordisk plan vil øge omsætningen med et tocifret millionbeløb de kommende år, siger Torben Pers, der er direktør i Pers Group.

Bliver totalleverandør

Med ESKA-brandet kan Pers Group nu kalde sig totalleverandør inden for kemiske overfladebehandlingsprocesser før og efter for eksempel lakering.

- Det er et fantastisk supplement til vores egen produktlinje, hvor vi på en del områder har serviceret overfladebranchen med egne producerede produkter. Derudover har vi gennem de senere år udviklet vores forretning til at være leverandør af både maskiner og kemi inden for overfladebehandling, siger Torben Pers.

Produktprogrammet er ifølge Torben Pers enormt. Udover standardprodukterne kommer Pers Group til at tilbyde produkttilpassede løsninger til kunderne. Internt i Haug Chemie er der over 14.000 recepter, hvoraf de 100 recepter inden for blandt andet jernfosfatering, aflakering, kromfri overfladebehandling af aluminium, samt fortynder og affedtningsmidler bliver tilgængelige i Vejle.

Brug for flere ansatte

Udvidelsen medfører, at der skal ansættes nye folk til at servicere kunderne, oplyser Pers Group.

- Vores kunders succes er afhængig af god planlægning med den rigtige produktkvalitet. Produktionen skal være rentabel, og her vil vi være klar til at supportere kunderne med opstart, drift og vedligeholdelse og med ultrakorte leveringstider, fremhæver Torben Pers.

Haug Chemie GmbH har netop modtaget den tyske leverandørpris Besser Lackieren Supplier Awards 2020. Prisen er uddelt af den tyske overfladebehandlingsbranche til den bedste leverandør af kemiske forbehandlingsmidler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142