23948sdkhjf

Metav aflyst

Metav skulle oprindeligt have været afholdt den 10.-13. marts 2020, men blev udskudt et år til 23.-26. marts 2021.

Nu er messen helt aflyst og bliver, ligesom mange andre tyske messer, erstattet af en digital event.

- Ud af bekymring for vores udstillere, som skal have vished for deres planlægning, og med sundheden for alle involverede in mente, har vi i sidste uge besluttet at aflyse Metav 2020 Reloaded som en face-to-face-sammenkomst og erstatte den af en ren digital event, siger Wilfried Schäfer, executive director for den tyske maskinhandlerforening, VDW, der afholder Metav-messen.

Den virtuelle messe finder sted de sammen dage, som Metav var planlagt til. Den kommer til at bestå af en trestrenget struktur; en virtuel udstilling, intelligent matchmaking og web-sessioner.

På den virtuelle udstilling kan udstillerne designe deres egen tredimensionelle messestand med produktinformationer, produktpræsentationer og 3D-modeller.

Intelligent matchmaking er udviklet som mødested, hvor personlige profiler skal være med til at etablere kontakter mellem udstillere og besøgende.

Og endelig er web-sessionerne en række 20 minutters præsentationer, hvor udstillerne får mulighed for at præsentere deres produkter.

- Vi mener, at Metav Digital tilbyder en række gode muligheder – især under den nuværende markedssituation og situationen hos mange virksomheder, der nu skal være meget forsigtige med deres markedsføringsbudgetter for at sikre, at de får mest muligt ud af dem, siger Wilfried Schäfer.

Metav vender tilbage som fysisk messe 8.-12. marts 2022.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078