23948sdkhjf

Gear-boss takker af efter 32 år

Efter godt 32 år på posten som administrerende direktør har grundlægger af NORD Gear Danmark, Per Henrik Juhl, valgt at trække sig tilbage og nyde sit otium. Skiftet sker ved årets udgang.

- Den afgående direktør afleverer en veldreven og solid virksomhed - alt sammen drevet af godt købmandskab og faglig stolthed, skriver Nord Gear Danmark i en pressemeddelelse.

Nu vil ledelsen af NORD Gear blive delt mellem salgsdirektør Jesper Ejlskov og kommerciel direktør Peter Vestergaard.

Jesper Ejlskov har været ansat ved NORD Gear-koncernen i 19 år, mens Peter Vestergaard i de seneste måneder er blevet kørt i stilling til rollen som kommerciel direktør.  

Peter Vestergaard har over 10 års brancheerfaring- senest fra Linak, hvor han har stor erfaring med ledelse og forretningsudvikling.

Grundlagde dansk datterselskab

I 1989 stiftede Per Henrik Juhl selskabet Nord Gear Danmark, som blev det syvende datterselskab i den tyske NORD Drivesystems-koncernen.

Nord Gear Danmark sælger gearmotorer og styringer og beskæftiger 16 medarbejdere i Danmark.

Virksomheden har udvidet og udviklet sit forretningsområde fra kun at være komponentleverandør til nu at levere komplette elektromekaniske drevløsninger, som kan skræddersyes efter kundernes behov. Udviklingen har skabt en solid vækst.

Fakta om Nord Gear Danmark

Nord Gear Danmark er et af 51 selskaber i den tyske koncern NORD Drivesystems, som beskæftiger mere end 4000 personer globalt og har hovedsæde ved Hamborg.

NORD Drivesystems producerer og sælger gear, motorer og frekvensomformere, som anvendes i mange forskellige brancher, eksempelvis fødevareproduktion, bulkhåndtering, automobilindustrien, recycling, lufthavne og intralogistik.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094