23948sdkhjf

Midtjysk Pladebearbejdning leverer rekordordre

For øjeblikket er det nordjyske entreprenørfirma A. Enggaard ved at bygge boligprojektet Parkbyen i Aalborg.

Midtjysk Pladebearbejdning har fået ordren på at levere 6.275 kvadratmeter Stacbond-plader til byggeriets altaninddækninger.

Etape et af Parkbyen, som Midtjysk Pladebearbejdning skal levere til, består af fem boligtårne, og skal efter planen stå færdig i sommeren 2021. Den midtjyske underleverandør er dermed allerede i fuld gang med at levere den store ordre.

- Vi bliver færdige her til vinter. Vi startede i foråret med det første tårn, og vi har lige i den her uge leveret tårn nummer fire ud af fem, siger Jan Ejgaard, der er produktionschef hos Midtjysk Pladebearbejdning.

I alt 46 forskellige pladestørrelser indgår i byggeriet, og de største er 1,5x7 meter. De mange plader skal forberedes med udskæringer til vinduer døre.

- Vi skærer det, fræser det ud og borer huller i det og sender dem op til kunden, forklarer Jan Ejgaard.

Selve pladerne får de leveret prælakeret fra en leverandør i Spanien, så overfladebehandlingen skal Midtjysk Pladebearbejdning ikke tage sig af.

Pladerne har ligget på lager hos Sunds-virksomheden, så kunden løbende har kunnet få dem leveret.

Når de sidste plader er leveret næste år, har ordren strukket sig over et år. Det betyder også, at man har haft nok at se til hos Midtjysk Pladebearbejdning.

- Det har været et forrygende år. De sidste tre måneder har vi kørt i toholdsskift for at kunne følge med. Vi har også tre-fire projekter kørende i København i øjeblikket og har haft usædvanligt travlt i år, siger Jan Ejgaard.

Parkbyen i Aalborg skal efter planen stå færdig i august 2021 og kommer til at indeholde 222 leje- og ejerlejligheder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079