23948sdkhjf

Bladt klar til atter at geare op på Lindø

Lindø Port of Odense er er ved at lægge sidste hånd på en 400 millioner kroner stor udvidelse af kajarealerne ved det tidligere Lindø-værft.

Når den er færdig, forventer stålvirksomheden Bladt Industries atter at begynde at skalere sine aktiviteter på Lindø op. Det skriver Fyens.dk.

Bladt Industries rykkede ind på det tidligere Lindøværft i 2013 og har gennem årene skaleret op og ned i takt med efterspørgslen. For øjeblikket er aktiviteterne droslet helt ned, men det kan der snart blive lavet om på, fortæller viceadministrende direktør Peter Rindebæk.

- Vi er helt sikre på, at der skal produceres endnu større fundamenter til havvindmøller, og til det formål skal vi bruge de faciliteter, som vi har på Lindø. Og vi skal bruge de faciliteter og den nye havneterminal, som Lindø har investeret i, siger han til Fyens.dk.

Peter Rindebæk anslår, at der vil blive brug for op mod 300 medarbejdere, når man atter skruer op for produktionen af monopæle på Lindø.

Originalartikel: https://fyens.dk/artikel/lind%C3%B8-bladt-klar-til-rykind-med-produktion-af-3500-ton-tunge-fundamenter-til-vindm%C3%B8lleindustrien

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11