23948sdkhjf

Jernhelbred: 25 år uden en sygedag

55-årige Jan Petersen har ikke haft en eneste sygedag gennem 25 år som ansat i Sønderborg-virksomheden Minibooster Hydraulics A/S.

At fejre 25 års jubilæum er en bedrift i sig selv, men at gøre det uden en eneste sygedag, må siges at være noget helt specielt.

Det er dog netop, hvad 55-årige Jan Petersen har præsteret. Den 15. januar 1996 blev han ansat som den første medarbejder i Sønderborg start-up virksomheden Minibooster Hydraulics, der i dag er blevet en international virksomhed med kunder over hele kloden.

Første medarbejder

Forhistorien er, at Jan Petersen er opvokset i Broager, hvor han gik ud af 10. klasse. Han blev uddannet maskinarbejder for at læse videre til maskintekniker og fandt drømmejobbet på Danfoss, hvor han mødte de ingeniører, som havde planer om i eget regi at starte en produktion af hydrauliske trykforstærkere.

Her var Jan Petersen parat, og han blev som den første medarbejder ansat i Minibooster.

I dag er Jan Petersen produktionschef med ansvar for alt lige fra indkøb, kontakt til underleverandører, til slutkontrol og levering. Ofte er det meget kundespecifikke leveringer, han er inde over. Kort sagt har han fingeren på pulsen i stort set alt, hvad der sker i virksomheden, lyder det fra virksomheden i en pressemeddelelse.

Privat bor Jan Petersen i Egernsund med hustruen Gitte, og sammen har de to børn, og så er han sportsmand. To gange har han vundet landsmesterskabet i karambole billard og vundet det jyske mesterskab fem gange. I dag er det grønne klæde på billardbordet skiftet ud med de grønne greens på Benniksgaard Golfklub, hvor han på blot to år har spillet sig ned i handicap 22.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093