23948sdkhjf

Konkursopkøb giver nye ordrer

I november overtog Dansk Stålmontage en del af konkursboet efter Dansk Rustfri.

Allerede nu giver det opkøb bonus i form af en millionordre til Rynkeby Foods, der producerer juiceprodukter. 

- Vi skal levere fire store blandetanke på 31 kubikmeter stykket. Der bliver monteret et rørsystem i hver tank, som vi køber nede i Tyskland og monterer her på værkstedet. Så står vi for fragt og montering nede ved Rynkeby i Ringe også, fortæller Claus Steen Nielsen, administrerende direktør hos Dansk Stålmontage.

Som nævnt var ordren en udløber af Dansk Stålmontages opkøb af Dansk Rustfri.

- Dansk Rustfri havde givet tilbud på det, det lå i systemet med de første tegninger og så videre, og det er alt det, vi har overtaget og arbejdet lidt videre med, siger Claus Steen Nielsen, og fortsætter:

- Det var faktisk sådan, at da jeg var ovre og overtage tingene hos Dansk Rustfri, og sad og gennemgik det derovre, der ringede Rynkeby Foods til den gamle direktør, Erik. Så fik jeg telefonen, og så er det sådan ser gået derfra.

Claus Steen Nielsen fortæller, at der formentlig kommer flere ordrer ud af opkøbet.

- Der er også andre ordrer, vi arbejder på, både store og små. Det er også godt, at det kommer videre til en ny dansk virksomhed og ikke bare smuldrer helt op, når der uheldigvis går en virksomhed konkurs, siger han.

Ordren til Rynkeby Foods skal efter planen leveres i uge 18. Lige nu sidder Dansk Stålmontage med de sidste tegninger, som efter planen bliver godkendt i næste uge. Herefter kan produktionen gå i gang.

Samtidig ser det ud til, at ordren kan kaste ekstra opgaver af sig.

- Jeg er ved at lave et nyt tilbud på nogle nye ting til Rynkeby allerede, men det er jo det, der sker, når man kommer inden for, konstaterer en tilfreds Claus Steen Nielsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.127