23948sdkhjf

Nu skærper Flextek fokus på service

Vores hovedopgave er at få kundernes CNC-maskiner til at køre optimalt, siger Flexteks adm. direktør

Med nedlæggelse af automationsdivisionen har Flextek igen rettet fokus 100 procent mod den metalbearbejdende industri med salg og service af CNC-maskiner og udstyr og applikationer til maskinerne.

Det sker fortsat med Okuma, YCM og Star som de bærende maskinmærker, og derudover tilbyder Flextek håndteringsrobotter fra Yaskawa.

- Der er ingen tvivl om, at vi nu skærper fokus på service og samspil med kunden omkring CNC-maskinerne. Vi befinder os i premium-segmentet på maskindelen, og kunderne forventer også et serviceniveau, der matcher maskinerne, siger adm. direktør i Flextek, Lars Bjørn Pedersen.

Styrker kunderelationer

Lars Bjørn Pedersen tiltrådte som direktør i november sidste år efter fire år som økonomichef og skal stå i spidsen for at styrke Flexteks position i metalindustrien

- Vi vil i fremtiden have mere fokus på den langsigtede relation med kunden, og vi vil i højere grad have en rolle som aktiv medspiller i forhold til kunderne, siger Lars Bjørn Pedersen, der kalder det helt naturligt, at maskinleverandører og kunder vokser tættere sammen,

- Maskinerne bliver mere og mere højteknologiske, og vores hovedopgave er at hjælpe kunderne med at få det optimale ud af deres investering og give dem maksimal driftssikkerhed. Det bliver overskrifterne for Flextek i 2021, hvor markedet kan se frem til at opleve et mere aktivt og synligt Flextek, siger han.

Samspil med Sverige

Med det skærpede fokus på CNC-maskinerne i Flextek bliver der ligeledes indledt et stærkere samspil med moderselskabet Stenberg, som forhandler Okuma og YCM-maskiner i Sverige.

- Vi kommer til i langt højere grad at dele kompetencer med Stenberg både internt og i forhold til kunderne, siger Lars Bjørn Pedersen, der ser stort potentiale i et stærkere samspil med det svenske ejerselskab.

- Der kan eksempelvis være maskiner, der er repræsenteret på markedet i Sverige men ikke i Danmark, og så får man mulighed at se dem i aktion hos de svenske kunder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078