23948sdkhjf

God nyhed: Der er også hjælp til nystartede

"Det er glædeligt, at iværksættere, der startede virksomhed fra 9. marts til 1. november 2020, nu også kan få kompensation."

Sådan siger SMVDanmark om det faktum, at staten nu spænder et sikkerhedsnet ud under de iværksættere, der har trodset krisen, men blev ramt hårdt af coronaens anden bølge.

Kravet for at opnå kompensation har ellers hidtil været, at virksomheden skulle være startet inden coronakrisen. Men det bliver nu ændret af et bredt flertal i Folketinget, har Erhvervsministeriet netop meddelt. Dog er kravet, at den selvstændige har mindst én måneds omsætning at henvise til.

Jakob Brandt, adm. direktør i SMVdanmark siger i en pressemeddelelse:

- Der skal lyde en stor tak fra mig. Det er afgørende for Danmark, at vi har et godt og sundt iværksættermiljø, og at vi giver de bedste betingelser for de tusindvis af virksomheder, der starter hvert år, også selvom vi befinder os midt i en coronakrise. Der er mange, der satsede deres sparepenge og blev selvstændige tilbage i 2020, blot for et par måneder efter at blive tvangsnedlukket eller pålagt andre restriktioner. De er kommet voldsomt i klemme med coronaens opblomstring. Jeg er derfor både glad og lettet over, at et stort flertal i Folketinget har været med til også at sikre hjælp til disse iværksættere, siger han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.111