23948sdkhjf

Glæde i Nordjylland - ny australsk kunde køber kæmpe vejeanlæg

Bilwinco i Hjørring har netop solgt et større vejeanlæg til en stor fødevarevirksomhed i Australien.

Der er tale om et avanceret vejeanlæg bestående af tre kombinationsvægte, der står på rad og række på en høj platform. Ordren har en værdi på knap 9 mio. kr.

Det oplyser Bilwinco i en pressemeddelelse.

Ordren kom endelig i hus efter fem store ændringer og småjusteringer af tilbuddet. Så glæden var stor hos Bilwinco, da den australske fødevareproducent omsider takkede ja til leveringen af det store vejeanlæg, som skal produceres i Hjørring af Bilwinco.

- Vi har leveret et tilsvarende vejeanlæg til en stor kunde i USA, og jeg tror, det var med til at overbevise den australske kunde om at købe hos os. Ordren er kommet i hus via Bilwincos forhandler i Australien. Forhandleren skal levere et komplet nøglefærdigt anlæg til den australske fødevareproducent med udstyr fra Bilwinco og flere andre leverandører, siger Mark van den Bosch fra Bilwinco.

En helt ny kunde

Der er tale om en helt ny australsk kunde for Bilwinco, og Mark van den Bosch forventer sig meget af det australske marked i de kommende år.

- Med denne store ordre forventer vi, at der fremover vil komme flere ordrer fra Australien. Også i Australien snakker folk i branchen sammen, og vi tror, at denne ordre kan åbne døren for alvor på det australske marked. Vi har et jævnt salg af vejeudstyr til Australien, men denne her ordre er den hidtil største.

Vægte taler sammen og hjælper hinanden

Leveringen omfatter tre kombinationsvægte, der monteres på en høj, fælles platform. Pakkemaskinen installeres så under platformen. Anlægget er fleksibelt og kan udportionere både enkeltprodukter og op til fire forskellige produkter. De forskellige produkter afvejes og doseres i hver sit rum i den samme forbrugerpakning. En nærmere beskrivelse af det avancerede vejeanlæg ses i faktaboksen.

Bilwinco kort fortalt

Bilwinco har ca. 60 ansatte, der arbejder på fabrikken i Hjørring. Her produceres og samles de store kombinationsvægte, der eksporteres til det meste af verden.

Bilwinco har egne servicemontører i Tyskland, England, Sverige og Frankrig. Bilwinco har desuden en afdeling i USA.

Bilwinco har egen produktion af rustfri stål, derfor produceres alle rustfri komponenter in house. Virksomheden råder over laser jet og vandstråleskærer og alt andet udstyr, der er nødvendigt for at kunne producere procesudstyr i rustfri stål.

- Vi afprøver alt udstyr sammen med kunden, inden udstyret leveres, fortæller Mark van den Bosch og fortsætter: - Det sker her på vores fabrik i det vi kalder en FAT-test, der står for ”Factory Acceptance Test”. På den måde er både kunden og os helt sikre på, at anlægget kører som det skal, når det er leveret og monteret hos kunden.

Artiklen er en del af temaet Industri&fødevarer.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.097