23948sdkhjf

Beritech: - Opkøb og nye maskiner bliver en del af 2021

I 2020 investerede Beritech Manufacturing 9,8 millioner kroner i nye maskiner og andre tiltag på fabrikken i Aalborg.

Samtidig har man også været aktiv på opkøbsmarkedet, da man i december overtog den danske del af norske Aquatiq Food Factory, som nu hedder Beritech Solutions.

I januar i år overtog man desuden en hel produktionslinje til at producere svøb til procestanks-endebunde fra samarbejdspartneren Wila.

Flere opkøb på vej

Og både opkøb og nye maskiner kommer vi til at se mere af i 2021, fortæller Bent Larsen, administrerende direktør og medejer hos Beritech Manufacturing.

- Vi har allerede investeret en del. Sidste år var det en ny rørlaser og robotter. I år har vi allerede investeret i bukkemaskiner, en masse ekstra robotter, og vi har investeret i optræksværktøj, og der kommer også nogle opkøb inden så længe, siger han.

Vil konsolidere virksomheden

Aalborg-virksomheden er i gang med en turnaround, som gerne skulle resultere i sorte tal på bundlinjen i 2021. Et led i den er at sikre, at man kan sætte sig på en større del af værdikæden i forhold til virksomhedens kunder.

Netop derfor er både investeringer og opkøb en vigtig del af virksomhedens strategi, og Bent Larsen kan da også konstatere, at det indtil videre giver det forventede payoff.

- Den går upåklageligt. Det er selvfølgelig altid svært når man skal sætte sig ind i en helt ny virksomhed, og rette den op og forstå den. Men der er ingen tvivl om, at der kommer nogle opkøb, der gør, at vi kan få den konsolideret endnu mere, siger han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.164