23948sdkhjf

Rekordordre til Certex Danmark

Certex Danmark med hovedsæde i Vojens har indgået aftale med Give Steel om levering og installering af et større antal kraner til de produktionshaller, som skal producere betonelementer til den faste tunnel forbindelse mellem Rødby i DK og Femern i Tyskland.

- Projektet er den største enkeltordre i Certex Danmarks historie, udtaler direktør Majbritt Petersen, og fortsætter:

- Hos Certex tilbyder vi professionel rådgivning samt service og salg af standard- eller skræddersyede løsninger indenfor kraner og løftegrej, hvor især rådgivning er afgørende i ethvert projekt. Ved valg af den rigtige løsning kan virksomheder spare mange penge i deres produktion ved optimering af arbejdsgange og samtidig forbedre sikkerheden for deres medarbejdere. Et godt og sikkert arbejdsmiljø med bæredygtige løsninger er i fokus hos Certex.

Hos Certex tilbyder man professionel rådgivning samt service og salg af standard eller skræddersyede løsninger indenfor kraner og løftegrej, hvor især rådgivning er afgørende i ethvert projekt.

Fra forespørgsel til ordre

- Et projekt af denne størrelse kommer ikke bare af sig selv, udtaler kran- og servicechef Søren Tranholm.

- Der er mange drøftelser omkring de tekniske detaljer samt forventninger til kranerne, som skal aftales, før et tilbud kan udfærdiges. Vi har været i god dialog med projektgruppen hos Give Steel A/S samt FLC under hele forløbet og Certex ser frem til samarbejdet, fortsætter han.

Certex leverer kraner fra spanske GH Cranes til projektet. Kranerne installeres og idriftsættes af virksomhedens egne montører, som står klar på sitet. Certex har samarbejdet med GH Cranes i en årrække og har leveret over 100 kraner til forskellige brancher i Danmark.

Selvom projekter som disse ikke er noget virksomheden arbejder med hver dag, har Certex stor erfaring med kraner og var også med på Storstrøms-byggeriet tilbage i 2019, hvor Certex installerede GH kraner i produktionshallerne.

- Ellers er vores kranprojekter normalt af lidt mindre karakter - men absolut lige så spændende, siger Søren Tranholm.

- Certex er stolte over, at Give Steel A/S har valgt os som deres partner og ydmyg i forhold til den opgave, vi står overfor, udtaler direktør Majbritt Petersen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078