23948sdkhjf

Slagteri investerer kæmpebeløb i robotter og ny teknik

Den tyskejede slagterikoncern Tican er klar til at give sit slagteri i Brørup i stor omgang.

Der er i forvejen tale om en meget strømlinet og effektiv fabrik med blandt andet den højeste slagtehastighed på danske slagterier, men der er behov for en opdatering, konstaterer Tican i en pressemeddelelse.

Inden årets udgang regner koncernen således med blandt andet at få gennemført en udvidelse af modtagestalden, at få udskiftet robbotter på slagtelinjen, at udvide en frysetunnel, at foretage ændringer i opskæringen og at etablere et nyt indfrysningsanlæg.

Tican nævner i pressemeddelelsen ikke, hvad ændringerne kommer til at koste, men til JydskeVestkysten afslører Tican-direktør Niels Jørgen Villesen, at der er tale om et større trecifret millionbeløb.

- Lige nu kører vi med en slagtehastighed på 710 grise i timen. De ændringer, vi vil gennemføre, betyder, at vi kan slagte nogle få tusinde grise mere om ugen i Brørup. En række af de svineproducenter, der leverer til os, har spurgt, om de kan udvide deres produktion, og det er det, vi forbereder os på, siger direktøren.

Han forventer ikke, at det nuværende medarbejderantal på cirka 400 kommer til at ændre sig væsentligt, dog måske med en lille stigning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078