23948sdkhjf

Generationsskifte skudt i gang hos overfladebehandler

I to generationer og i mere end 80 år har Bjerringbro Fornikling specialiseret sig i elektrolytisk overfladebehandling og fungerer som underleverandør til små og store virksomheder i mange forskellige industrier og brancher.

Efter at have været eneejer i over 35 år er Hardy Nielsen påbegyndt et løbende generationsskifte, der vil blive gennemført over de næste knap tre år.

Den 12. marts har Morten Bondgaard Godsk købt 24,5 procent af aktierne i Bjerringbro Fornikling A/S.

Han har arbejdet hos Bjerringbro Fornikling igennem det seneste år, og har derfor allerede et godt kendskab til virksomheden.

Det løbende generationsskifte består af en grundig oplæring af Morten Bondgaard Godsk, således at han kan overtage flere arbejdsopgaver, samt en overdragelse af de resterende aktier.

Hardy Nielsen fortsætter som direktør, men bliver nu sekunderet af den nye medejer.

- Det har været vigtigt for mig at få startet dette generationsskifte og være en aktiv del af processen for at sikre, at Bjerringbro Fornikling A/S fortsætter som en stærk, sund og selvstændig virksomhed. Jeg er sikker på, at Morten Bondgaard Godsk er den rette til at føre virksomheden og de værdier videre i mange år endnu, siger Hardy Nielsen.

Bjerringbro Fornikling blev stiftet i 1939 på Østergade i Bjerringbro. Hardy Nielsen købte som 26-årig, virksomheden i 1984 og er nu klar til at videregive denne erfaring til en anden Bjerringbro-dreng, da Morten Bondgaard Godsk er født og opvokset i Bjerringbro.

- Jeg har kendt til virksomheden næsten altid og har længe været imponeret over de resultater, som Hardy år efter år har opnået, udtaler Morten Bondgaard Godsk, og slutter:

- Det er vigtigt for mig at videreføre de værdier og den kvalitet, som Hardy så flot har opbygget virksomheden på, for det er nogle rigtig dygtige og erfarne medarbejdere, som alle er med til at gøre virksomheden til det, den er i dag.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109