23948sdkhjf

Smed køber op og går ind i møbelindustrien

Martin Sørensen har overtaget smedevirksomheden Vibodan Interior i Kølvrå ved Flyvestation Karup og udvider dermed sin virksomhed MS UniTek, der har hjemme i Karup.

Vibodan Interior producerer blandt andet understel til møbler som eksempelvis kontormøbler og skoleborde.

- Vibodan Interior er en spændende virksomhed, som vil give en ny vinkel til MS UniTek. Hos MS UniTek har vi stor erfaring med smedearbejde, men møbelindustrien er en helt ny branche, vi skal lære at kende, og det bliver rigtig spændende. Jeg ser meget frem til at blive en del af den industri, siger Martin Sørensen i en pressemeddelelse.

Tredje opkøb

Han overtager de nuværende kunder og vil opretholde produktionen, som den er. Navnet vil han også beholde.

Der arbejder fire medarbejdere hos Vibodan Interior, og de forbliver alle fire i virksomheden.

- Det er medarbejdere, der har været en del af virksomheden i mange, mange år. De har nogle kompetencer og en masse viden, som jeg ikke kan undvære, fortæller Martin Sørensen, der nu har cirka 16 medarbejdere under sig i MS UniTek.

Det er tredje gang, Martin Sørensen opkøber en virksomhed. I 2013 overtog han Hyo-Nord, og i 2014 overtog han UNNI, der i dag er samlet under navnet MS UniTek. MS UniTek er en virksomhed med forskellige grene, som både har et smedeværksted samt sælger og monterer landbrugsprodukter.

Større lokaler

På sigt skal produktionen hos MS UniTek på Industrivej i Karup flyttes ud på Håndværkervej i Kølvrå, hvor Vibodan Interior i dag har adresse.

- På Industrivej er lokalerne ved at være for små til produktionen, og jeg havde overvejet at udvide værkstedet, men så kom muligheden for at købe Vibodan Interior, hvor der er meget mere plads. Så det bliver rigtig godt at få produktionen på Industrivej flyttet i større lokaler og slå det sammen med møbelproduktionen ude i Kølvrå, fortæller Martin Sørensen.

På Industrivej skal værkstedet laves om til lager.

Til april næste år skal bygningen på Håndværkervej være helt færdig, og produktionen skal være fuldt installeret, for der har Martin Sørensen 20 års jubilæum.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109