23948sdkhjf

OnRobot lancerer verdens stærkeste elektriske vakuumgriber

OnRobot lancerer en ny griber, som skulle være væsentligt billigere end traditionelle pneumatiske gribere

Danske OnRobot er klar med en ny griber. VPG20 er ifølge firmaet verdens stærkste elektriske vakuumgriber. Den kan løfte emner op til 20 kilo.

Den kan håndtere og pakke alt fra sække over papkasser og til porøse materialer, altså også ikke-lufttætte emballager.

OnRobot skriver, at griberen er komptatibel med robotarme fra alle betydende robotproducenter. Griberen kan skabe mange nye automationsmuligheder i produktion af kosmetik, elektronik, medicin og fødevarer.

- Vores kunder efterspørger rentable, brugervenlige vakuumgribere, der kan løfte store, tunge og uhåndterlige emner, uanset hvor uregelmæssig og porøs en overflade de har. VGP20 kombinerer styrke, intelligens og brugervenlighed på en måde, der overtrumfer de dyre, komplekse pneumatiske gribere, siger Enrico Krog Iversen, CEO hos OnRobot i en pressemeddelelse fra firmaet.

OnRobot skriver, at VPG20 kan løse opgaver, som i dag løses af pneumatiske griber, til en brøkdel af prisen.

- Mens pneumatiske gribere kræver trykluft for at fungere, er VGP20 helelektrisk og let at montere og tage i brug, hvilket gør det muligt for virksomheder at spare op til 90% på drifts- og vedligeholdelsesomkostninger sammenlignet med traditionelle pneumatiske gribere, skriver OnRobot.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094