23948sdkhjf

Medarbejdere er pålagt at gå i arbejde - men strejken fortsætter på Alfa Laval

Torsdag nedlagde 200 medarbejdere arbejdet på dagholdet hos Alfa Laval Kolding, og efterfølgende fulgte aften- og natholdet trop.

Fredag morgen har dagholdet fortsat arbejdsnedlæggelsen, så i alt 350 medarbejdere strejker. Det skriver JydskeVestkysten.

- Sagen har været i Arbejdsretten i går eftermiddag ved 14.30-tiden. Der blev medarbejderne pålagt at starte op her til morgen. Nu får de en bod per time, de nedlægger arbejdet. Det er noget, de kommer til at betale af lønnen, og samtidig vil de blive pålagt at indhente den forsømte arbejdstid, siger formand for 3F Kolding, Peter Andersen, til JydskeVestkysten.

Medarbejderne protesterer over afskedigelse af en fællestillidsrepræsentant. 3F kører en sag mod Alfa Laval om afskedigelsen, som man mener er uberettiget.

Administrerende direktør Ole Rudbeck Petersen oplyste torsdag, at det er en sag, som man fra ledelsens side er kede af.

- Det er sådan en slags sag, hvor der aldrig er nogen vindere. Der er ikke en lykkelig ende på det, og det er ikke særligt sjovt for nogen. Jeg kan selvfølgelig ikke rigtig sige noget, når det er en personalesag. Men det er en sag, vi er kede af, lød det fra den administrerende direktør.

Fredag oplyser administrerende direktør Ole Rudbeck Petersen, at han forventer, at samtlige medarbejdere vil genoptage arbejdet mandag.

Originalartikel: https://jv.dk/artikel/alfa-laval-medarbejdere-nedl%C3%A6gger-fortsat-arbejdet-og-nu-koster-det

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094