23948sdkhjf

Slog omsætningsrekord i marts - gav samtlige 200 ansatte et gavekort

JP Group-koncernen i Viborg har netop givet et gavekort på 500 kroner til samtlige cirka 200 ansatte, som belønnes for en marts måned med omsætningsrekord på 50 millioner kroner.

Det skriver Viborg Folkeblad.

Den gode marts måned i år kommer i halen af et koncernregnskab 2020, som blev langt bedre, end hvad adm. direktør Martin Pedersen havde forventet.

Mere konkret omsatte JP Group-koncernen for cirka 450 millioner kroner i alle selskaber, som havde et samlet overskud før skat på næsten 55 millioner kroner.

- Det havde jeg ikke regnet med for et år siden. Dengang kunne vi se, at ikke mindst på eksportmarkederne, som jo udgør en ret væsentlig del af vores omsætning, gik alting i stå, så vi måtte neddrosle produktionen og sende folk hjem i foråret. Det var en meget usikker tid, som jeg aldrig vil glemme, siger Martin Pedersen til Viborg Folkeblad.

JP Group-koncernen producerer og eksporterer reservedele til europæiske og asiatiske biler. Herudover samler virksomheden el-biler og indretter togvogne - blandt andet for DSB.

Hen over sommeren kunne Martin Pedersen til sin lettelse konstatere, at efterspørgslen steg voldsomt, og at man faktisk fik ekstra travlt, og sådan har det stort set været siden.

Koncern-resultatet er fire millioner kroner bedre end det hidtidige rekordår 2019.

Regnskaberne blev lukket 31. december 2020.

Læs original-artiklen her:

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078