23948sdkhjf

Beritech køber op for tredje gang på under to år

Den nordjyske underleverandør Beritech Manufacturing har en strategi om at vokse gennem opkøb.

I december sidste år købte man sammen med ledelsen den danske del af Aquatiq Food Factory, og omdøbte det til Beritech Solutions, og i marts i år købte man den nordvestjyske virksomhed Oslos.

Nu har Beritech Manufacturing købt sig til yderligere kompetencer. Denne gang har man overtaget Unitstaals nordjyske aktiviteter.

- Fokus er som altid på de komplette løsninger til vores kunder. Med dette opkøb erhverver vi os Unitstaals nordjyske aktiver og kompetencer indenfor montage af procesanlæg. Det betyder, at vi kan svare tilbage på kundernes krav om én samlet værdikæde, og dermed stå stærkere på markedet, siger Bent Larsen, administrerende direktør hos Beritech Manufacturing.

Med i købet får han fire montører og ikke mindst en række kundeaftaler. Ambitionen er dog hurtigt at opruste med yderligere montører, så man kan yde landsdækkende service.

For Beritech-gruppen betyder opkøbet, at man nu kan tilbyde alt fra design og projektering af procesudstyr over produktion af stålkomponenterne til den endelige installation og service.

Rent organisatorisk kommer de nye medarbejdere til at høre under Beritech Manufacturing, som er bedst kendt for sine kompetencer inden for pladebearbejdning. Med opkøbet af Oslos i marts fik man styrket sine kompetencer inden for produktion af procesanlæg, og nu har man altså styrket sig inden for montage og service.

De nye medarbejdere kommer desuden til at arbejde tæt sammen med Beritech Solutions, der er specialiseret i udvikling af procesanlæg til fødevare- og bryggerisektoren

Unitstaals produktionsafdeling fortsætter uændret i Viby under ejerskab af Svend-Erik Sørensen:

- For mig er det vigtigt at sælge til en aktør, der har kundeværdi i fokus, så kunderne fortsat får den bedst tænkelige service, og samtidig sender medarbejderne godt videre. Jeg har fuld tiltro til, at Beritech kan videreføre og udvikle aktiviteten på bedste vis, og er taknemlig for det gode samarbejde, jeg har haft med kunderne gennem mange år, siger han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093