23948sdkhjf

Poul Johansen Maskiner efter salg til Bila: Vi er meget tilfredse

Automationsvirksomheden PJM A/S (Poul Johansen Maskiner) i sjællandske Fårevejle bliver nu en del af Bila Group.

Opkøbet af PJM A/S skal ruste den danske Bila-koncern til konkurrencen med internationale aktører på det voksende marked for industriel automation.

- PJM leverer løsninger til en bred porteføjle af kunder i fremstillingsindustrien – primært industriel produktion blandt andet til medico-branchen. Virksomheden passer fantastisk godt ind med vores øvrige virksomheder, teknologisk såvel som i forhold til markedsfokus, siger Jan B. Sørensen, CEO i Bila Group, i en pressemeddelelse.

Et perfekt match for nationale og lokale interesser

Hos Poul Johansen Fonden, der afgiver aktiemajoriteten til Bila Group, glæder man sig over et match, der styrker aktiviteterne i Odsherred og bevarer Poul Johansens livsværk på danske hænder.

- At finde en industriel køber med klare ambitioner om at drive forretningen videre til næste niveau i Odsherred, i Danmark og på den internationale scene er af afgørende betydning for en fond med så dybe rødder som vores, siger Teddy Wivel, formand for Poul Johansen Fonden af 1992.

Han påpeger, at PJM nu bliver en del af et projekt, der bruger dansk knowhow til at skabe jobs, vækst og innovation.

- Bila Groups mod på at opbygge en stærk aktør på et marked i kraftig vækst, og lyst til at bygge videre på PJM’s lange historie er et match, vi ikke kunne have ønsket os bedre, siger bestyrelsesformanden.

Samtidig glæder fonden sig over, at salget øger mulighederne for støtte til kunst og kultur i såvel Odsherred som resten af landet. Poul Johansen Fonden bevarer i øvrigt en ejerandel i PJM.

PJM fortsætter som selvstændig virksomhed

Under den nye ejerstruktur vil PJM fortsætte som selvstændig enhed med alle de godt 100 medarbejdere og med den nuværende ledelse ved roret. Bila vil understøtte PJM’s fortsatte udvikling og samtidig få forbedrede vækstmuligheder og styrke koncernens tilstedeværelse både nationalt og internationalt.

- PJM har gennem de seneste 60 år opbygget en fantastisk familieejet virksomhed med en stærk medarbejderkultur. Vi sætter en stor ære i at få lov til at bringe de stolte traditioner videre og glæder os til at fortsætte udviklingen med alle de dygtige medarbejdere ombord, siger Jan B. Sørensen.

Bila Group glæder sig desuden over, at placeringen i Odsherred skaber bedre fodfæste på Sjælland, hvor blandt andet medico- og farmaindustrien viser stor appetit på produktionsoptimering og hurtig omstilling til efterspørgslen, der ofte dikteres af den aktuelle samfundssituation.

Opkøbet af PJM kommer efter at Bila Group tidligere har styrket sig med opkøb af Reo-Pack, Mariager, serviceafdelingen hos Blaaholm, Esbjerg og Dan-Palletiser i Vemmelev.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11