23948sdkhjf

Sekura Cabins har travlt, bygger nyt domicil og hyrer folk

De har travlt hos producenten af kabiner til entreprenørmaskiner, Sekura Cabins, i Randers. Derfor er virksomheden ved at ansætte som i disse dage er i gang med at ansætte flere folk. 

Da coronaen ramte i foråret 2020 blev mange ansatte sendt hjem en måneds tid, og virksomheden slap heller ikke udenom afskedigelser i andet kvartal. I tredje og fjerde kvartal kom ordrerne for alvor tilbage, så man hurtigt var oppe på samme bemanding, som før Corona-pandemien ramte Danmark. 

Nu mander Sekura Cabins yderligere op. I marts blev der ansat ni medarbejdere.  Nu er man i gang med at rekruttere yderligere 11 nye medarbejdere. Det skriver Randers Amtsavis. Der er tale om folk til montagelinjen, klejnsmede, sprøjtelakerere og slibere. Hermed når virksomheden op på at beskæftige i alt 180 mennesker.

- Vi har fået nye kunder ind, for hvem vi er i gang med at udvikle prototyper. Så vi får travlt fra starten i den nye fabrik, siger administrerende direktør hos Sekura Cabins, Carsten Tønnes, til Randers Amtsavis.

Selv om ordrerne kom tilbage i andet halvår af 2020, så kan man alligevel aflæse Corona-pandemien i regnskabet for 2020. Årsregnskabet er på trapperne, og direktøren er ikke tilfreds med resultatet.

- Det vil vise en nedgang i omsætningen på 48 millioner kroner i forhold til 2019, men hele denne tilbagegang skyldes udelukkende følger af corona-pandemien. Og vi har trods alt overskud, siger han.

Sekura Cabins er snart færdig med at opføre en ny fabrik og er klar til at forlade de nuværende bygninger i løbet af de kommende måneder. Flytningen vil ske hen over sommermånederne, og 2. august flytter de sidste i administrationen til Sdr. Borup.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109