23948sdkhjf

PJM-direktør: Vi sikrer et stykke sjællandsk industrihistorie

Det er rigtig godt for PJM Poul Johansen Maskiner at have fået automationshuset Bila ind som ny ejer.

Det vurderer Benny Smith, der er adm. direktør for maskinbyggeren med 110 ansatte og base i Fårevejle.

Og netop den fortsatte geografiske placering i det nordvestlige Sjælland har været et afgørende afsæt for PJM i processen omkring at fremtidssikre den 60 år gamle virksomhed gennem nyt ejerskab.

- I ledelsen synes vi, det er en fordel at være en del af en større dansk industrivirksomhed, og vi er meget tilfredse med denne her løsning. Vi er samtidig glade for, at et stykke industrihistorie i Fårevejle er sikret, siger Benny Smith med henvisning til, at PJM fortsætter som selvstændig virksomhed under det nye ejerskab.

Ansatte bakker op

Samtidig bevarer fonden, der tidligere ejede hovedparten af PJM, en mindre del af ejerskabet. Dermed er der skabt en struktur, hvor maskinbyggeren i Fårevejle, udbygger Bila-koncernens base på Sjælland.

- Vi er tæt på medico-industrien og har en række sjællandske kunder, så det er en god logisk beslutning at blive en del af en større koncern, siger Benny Smith, der hele vejen rundt i PJM kun har hørt opbakning til den nye ejerkonstruktion.

- Medarbejderne har taget det pænt, de synes, det giver god mening. At det er en dansk virksomhed som Bila, der er de nye ejere, giver en tryghed for både medarbejdere, kunder og leverandører, siger Benny Smith.

Han ser dog også store muligheder for at udnytte hinandens kompetencer og lave fælles projekter mellem Bila og PJM, når det giver mening.

- Vi vil jo gerne vokse ud i verden sammen med vores fælles kunder. Det får vi endnu bedre mulighed for nu, siger Benny Smith.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.25