23948sdkhjf

AVN-direktør om opkøb: Vi har længe tænkt på den type virksomhed

Det er Masytec A/S, som har budt AVN Gruppen op til det forløb, der nu er endt med salg af Masytec til AVN Hydraulik.

- Masytec stod foran et generationsskifte, og de kontaktede os. For tidligere ejer og CEO Jesper Herløw var det meget vigtigt, at han kunne sende sine medarbejdere godt videre med god samvittighed til en ny ejer, og i AVN vil vi gerne udvikle forretningen. Så efter en længere proces fandt vi ud af, at vi er et godt match, siger Ole Krabbe, koncerndirektør i AVN Gruppen.

Han har i flere år har tænkt over at udvide AVN Gruppens aktiviteter med centralsmøring.

Det er sket nu med opkøbet af Masytec, der fortsætter som selvstændig virksomhed under AVN Hydraulik og får adm. direktør for AVN Hydraulik Michael Lindberg som overordnet leder.

- Vi har længe tænkt på, om vi skulle have et ben indenfor centralsmøring. Tanken var også fremme for 8-10 år siden, men dengang skulle vi starte med et agentur og bygge det op fra bunden. Nu fik vi chancen for at købe en virksomhed, der er markedsledende, siger Ole Krabbe med henvisning til, at Masytec har repræsenteret Lincoln i Danmark siden 1962.

Teknisk sammenfald

I 2010 blev Lincoln dog købt af den svenske lejeproducent SKF, og dermed skiftede Lincoln Danmark A/S navn til Masytec A/S. Siden SKF købte Lincoln i 2010, er Masytec A/S blevet "SKF Lubrication Systems Distributor" for både Lincoln og SKF’s øvrige produkter inden for centralsmøring.

- Det er meget naturligt, at vi lægger Masytec her ind under AVN Hydraulik, for der er rigtig meget sammenfald rent teknisk. Centralsmøring handler også om olie/fedt, rør, fittings, ventiler og pumper. Det er samme teknologi, hvor en væske transporteres styret rundt i et system, siger Ole Krabbe.

Masytec sælger i dag oftest færdige mindre anlæg, hvor smøring af lejer og mekaniske dele sker automatiseret. Kunderne køber typisk en nøglefærdig løsning, hvor Masytec-montørerne står for installation og indkøring.

- Centralsmøring giver en sikkerhed for, at alle led bliver smurt optimalt, og centralsmøring er også med til at bidrage til bæredygtighed og reducerer spild og havari, siger Ole Krabbe.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094